Linkku Liikkuva tila

 • Täysin uudentyyppinen palveluympäristö
 • Tuomme palvelut luoksesi
 • Me pidämme huolta hyvinvoinnistasi kokonaisvaltaisesti
 • Tarjoamme monipuolisia palveluita

Tätä ei ole tehty ennen

Linkku on lija-autoalustalla rekannettu täysin uudentyyppinen palveluympäristö, jossa yhdistyvät moderni tekniikka, muunneltavat tilaratkaisut sekä liikuteltavuus. LINKKU toimii erilaisten palveluden tuottamiselle ja viemiselle sinne, missä ihmiset niitä kaipaavat. LINKKUSSA pidetään huolta hyvinvoinnista kokonaisvaltaisesti, tarjoamalla hyvää mieltä ja palvelua monipuolisesti.

Linkusta löydän muun muassa...

Peruspalvelukeskus Aava tuottaa Linkussa sosiaali- ja terveyspalveluja pilottina Hartolan ja Sysmän kuntien asukkaille esimerkiksi suun terveydenhuollon, terveyskioskin ja ikäihmisten palveluohjauksen osalta. Osa palveluista toimii ajanvarauksella esim. suun terveydenhuollossa. ?Tarjoamme suuhygienistin suorittamana ehkäisevää suunterveyden hoitoa, hoidon tarpeen arvioita, iensairauksien hoitoa sekä koululaisten suun terveystarkastuksia. Terveyskioskissa saa maksutonta hoitajan terveysneuvontaa, ohjeita omahoitoon ja pienimuotoista sairaudenhoitoa.?

Peruspalvelukeskus OIVA tuottaa Linkussa sosiaali- ja terveyspalveluja pilottina Asikkalan ja Padasjoen kuntien asukkaille esimerkiksi suun terveydenhuollon, terveyskioskin ja ikä-ihmisten palveluohjauksen osalta. Osa palveluista toimii ajanvarauksella esim. suun terveydenhuollossa. ?Tarjoamme suuhygienistin suorittamana ehkäisevää suunterveyden hoitoa, hoidon tarpeen arvioita, iensairauksien hoitoa sekä koululaisten suun terveystarkastuksia. Terveyskioskissa saa maksutonta hoitajan terveysneuvontaa, ohjeita omahoitoon ja pienimuotoista sairaudenhoitoa.?

Linkku tuo Fellmannian lähelle kansalaisia. Fellmannia on Lahden keskustassa sijaitseva oppimisympäristö ja kohtaamispaikka eri koulutusalojen opiskelijoille, opettajille, tutkijoille ja kaikille tiedontarvitsijoille. Linkku liikkuvana oppimisympäristönä mahdollistaa erilaisten älylaitteiden avulla yhteydet keskeisiin digitaalisiin tietoaineistoihin, kuten kotimaisen lääkäriseuran ylläpitämään Terveysporttiin ja erilaisiin sanomalehtiin. Asiantuntijapalvelut ovat aina saatavilla virtuaalisesti, esimerkiksi tiedonhankintaklinikka opiskeleville. Siten koko tietokeskusverkon, Fellmannian palveluja voi hyödyntää Linkussa tasavertaisesti.


Tilaa palvelu, vai voiko tila palvella?

Onko sinulla idea, jota haluaisit kokeilla LINKUSSA? Haluaisitko tarjota palveluasi, tuotettasi tai osaamistasi LINKUSSA? Palveluntarjoaja, LINKKU tarjoaa sinulle mahdollisuuden kohdata potentiaalisia asiakkaita, kuntalaisia ja muiden alojen ammattilaisia modernissa, viihtyisässä ja moneen tarkoitukseen muuntuvassa Liikkuvassa Tilassa. Pilottivuoden 2014 – 2015 aikana etsimme erilaisia toteutuksia ja tekijöitä, joiden avulla LINKUSTA tehdään todellinen monipalveluyksikkö. Vuoden aikana toimitaan erityisesti Sysmän, Hartolan, Padasjoen ja Asikkalan alueilla, mutta myös muualla..

Kerro meille, millä tavalla yrityksesi, organisaatiosi tai järjestösi voisi olla mukana LINKUN toiminnassa alla olevalla lomakkeella. Kuvaile, mikä on ideanne, paljonko tilaa tarvitaan sen toteuttamiseksi ja millä aikataululla olisitte valmiita lähtemään mukaan. Tältä sivulta löydät lisätietoja LINKUN teknisistä valmiuksista, toiminta-alueesta sekä lomakkeen, jolla voit ottaa LINKKUUN yhteyttä palveluideasi kanssa.

Paljonko tarvitset tilaa?

KLIKKAA ALUETTA ALHAALLA!

12m2

Tämä tieto on pakollinen

Sähköposti ei kelpaa

Tekniset Tiedot

 • Leveys 2.55m, pituus 15m, korkeus 3.5m (sisätilojen korkeus 1.80 - 2.10m)
 • 1.17m leveä keskiovi, invahissi ja –wc, pyörätuolin lukitusmahdollisuus
 • Paineilmamahdollisuus
 • Tasainen lattia, koko pituudeltaan pikakiinnityskiskoilla varustettu (mahdollistaa lähes täydellisen muunneltavuuden)
 • Markiisivaraus auton keskisisäänkäynnin päällä
 • Vetokoukku 3500kg:n perävaunulle
 • Moottoroitu kaapelikela
 • Kuulutusmahdollisuudella varustettu äänentoisto
 • Kehittynyt ilmanvaihto, akustiikka ja äänieristys (toimistotasoinen)
 • Säädeltävä led-valaistus
 • Siirreltävä videomonitori, ulkoseinässä keskioven vieressä sähköinen inforuutu
 • Kolme vesipistettä, lämminvesivaraaja, jääkaappi ja kahvinkeitin
 • Kehittyneet verkkomahdollisuudet: 3G/4G-modeemi ja WLAN-tukiasema
 • Useita 230 V pistorasioita
 • Keskitetty ohjausjärjestelmä, jolla ohjataan kaikkia keskeisiä toimintoja ja laitteita. Näitä ovat mm. valaistuksen, IV-koneen, lämmityksen, aggregaatin, kulkuovien, monitorien, äänentoiston ja hälyttimien ohjaukset ja säädöt.

KUNNAT

SYSMÄ

Sysmä sijaitsee Päijät-Hämeen maakunnassa. Kunnassa asuu vakituisesti 4 137 ihmistä (31.1.2014). Sysmän pinta-ala on 936,18 km², josta 269,27 km² muodostuu vesistöistä. 0 - 14-vuotiaiden osuus Sysmän väestöstä on 11,0 %, 15 - 64-vuotiaiden osuus 55,4 % ja eläkeikäisten osuus 33,6 %. Sysmän kylät ovat Joutsjärvi, Karilanmaa, Kinnarila (Skinnarila), Koivisto, Käenmäki (Tikkala), Liikola, Nikkaroinen, Nuoramoinen, Onkiniemi, Otamo, Palvala, Rapala, Ravioskorpi, Saarenkylä, Soiniemi, Suurkylä, Särkilahti, Taipale, Toivola, Valittula, Vintturi, Virtaa, Voipala (Suopelto). Sysmän kyläkoulut osoitteineen: Väihkylän koulu; Väihkyläntie 9, 19700 Sysmä ja Nuoramoisten koulu; Kalkkistentie 245, 19370 Nuoramoinen, Sysmän yhteiskoulu; Peltotie 3, 19700 Sysmä. Keskeisiä palveluita ovat mm. Sysmän terveysaseman palvelut, päiväkoti/perhepäivähoito, kirjasto, monitoimitalo Olavin toimintakeskuksessa pidettävät palvelut, nuorisotoimen palvelut, peruskoulu ja lukio sekä kaupat.

Sysmän sivu

http://www.sysma.fi/

HARTOLA

Hartola sijaitsee Päijät-Hämeen maakunnassa, tarkemmin Itä-Hämeessä. Kunnassa asuu 3 103 ihmistä (31.1.2014) ja sen pinta-ala on 675,38 km², josta 132,43 km² on vesistöjä. 0-14 -vuotiaiden osuus Hartolan väestöstä on 11,0 %, 15-64 -vuotiaiden osuus 59,7 % ja eläkeikäisten osuus 29,4 %. Hartolan kyliin lukeutuu Hangastaipale, Koitti, Kuivajärvi, Murakka, Nokka, Putkijärvi, Siltasuo, Vuorenkylä ja Kumun kylä. Hartolan Yhtenäiskoulu toimii kahdessa eri paikassa; alakoulu; Kuninkaantie 14, 19600 Hartola ja yläkoulu; Keskustie 24, 19600 Hartola. Keskeisiä palveluita ovat mm. Itä-Hämeen opisto, kaupat, kirjasto, nuorisopalvelut, päiväkoti ja perhepäivähoito, liikunta- ja kulttuuripalvelut ja sosiaali- ja terveyspalvelut.

Hartolan sivu

http://www.hartola.fi/

ASIKKALA

Asikkala sijaitsee Päijät-Hämeen maakunnassa. Kunnassa asuu 8 385 henkilöä ja kunnan pinta-ala on 755,55 km². 0-14 -vuotiaiden osuus Asikkalan väestöstä 14,7 %, 15-64 -vuotiaiden osuus 59,2 % ja 65 vuotta täyttäneiden osuus 26,1 %. Asikkalan kyliin lukeutuu Vääksy, Kalkkinen, Asikkalan kirkonkylä, Vesivehmaa, Urajärvi, Kurhila-Hillilä ja Iso-Äiniö. Kyläkoulut: Anianpellon koulu; Koulumestarintie 1, 17200 Vääksy, Länsi-Asikkalan koulu; Hilliläntie 207, 17430 Kurhila, Kalkkisten koulu; Kenttätie 5, 17240 Kalkkinen, Urajärven koulu; Urajärvenraitti 151, 17150 Urajärvi, Vesivehmaan koulu; Vesivehmaantie 285, 17130 Vesivehmaa, Vääksyn Yhteiskoulu; Koulukuja 2, 17200 Vääksy. Asikkalan keskeisiä palveluita ovat mm. kirjasto, päivähoito ja iltapäivätoiminta, kaupat, erilaiset liikuntapalvelut, kulttuuripalvelut (museot, nähtävyydet), sosiaali- ja terveystoimen palvelut ja nuorisopalvelut.

Asikkalan sivu

http://www.asikkala.fi/

PADASJOKI

Padasjoki sijaitsee Päijät-Hämeen maakunnassa, valtatie 24:n ja kantatie 53:n risteyksessä. Padasjoen väkiluku on 3 265 (31.1.2014) ja pinta-ala on 729,87 km². 0-14 -vuotiaiden osuus Padasjoen väestöstä on 12,5 %, 15-64 -vuotiaiden osuus on 56,3 % ja 65 vuotta täyttäneiden osuus väestöstä on 31,2 %. Padasjoen kyliin lukeutuu Alho, Auttoinen, Hinttola, Jokioinen, Kasiniemi, Kaukela, Kellosalmi, Lieso, Maakeski, Nyystölä, Osoila, Pappila, Syrjäntaka, Torittu, Vesijako, Virmaila, Ala-Porasa, Arrakoski, Hirtniemi, Ilmoila, Jokioisen Saksala, Kaila, Kaurate, Keskusta, Koiravuori, Laivaranta, Mainiemi, Neroskulma, Palsa, Porasa, Purola, Savikko, Seitniemi, Romo, Tarus, Taulu, Vähäsalo. Kyläkouluja Padasjoella on Kullasvuoren koulu; Koulukuja 2, 17500 Padasjoki, Pappilanmäen koulu; puistotie 8, 17500 Padasjoki. Padasjoen.

Padasjokin sivu

http://www.padasjoki.fi/

Ajoneuvon tiedot

Emissions

Rajaa kohteita

Ajankohtaista

Yhteystiedot

Linkku Liikkuva tila

Yhteydenotot aikatauluja ja palvelutiedusteluita koskien autoon numerosta: 044 708 1697

Älybussi-projekti:
Lahden ammattikorkeakoulu
TKI-, KV- ja aluekehityspalvelut
15140 Lahti

Projektipäällikkö Ari Hautaniemi,
ari.hautaniemi
Puh. 044 708 0882.

Projektisuunnittelija Jaana Korkalainen,
Jaana.Korkalainen
Puh. 050 309 3229

Anna Palautetta!

Tämä tieto on pakollinen

Sähköposti ei kelpaa